Discussion
Personal Development Community Ποιο βιβλίο αυτοβελτίωσης διάβασες που σου κέντρισε το ενδιαφέρον; (Αν θέλεις βάζεις και φώτο)
Ποιο βιβλίο αυτοβελτίωσης διάβασες που σου κέντρισε το ενδιαφέρον; (Αν θέλεις βάζεις και φώτο)
Where am I?
In High Performance Forum - Επιχειρηματικότητα, Πολιτική, Αυτοβελτίωση you can ask and answer questions and share your experience with others!
Δεν το γνώριζα αυτό το βιβλίο αν και ο εκδοτικός οίκος Μπιμπής δεν υπάρχει άλλο!
Ήταν μαζί με άλλα 3 βιβλία του Κάρνετζυ. Όποιος θέλει μπορώ να του το δανείσω
Τον αλχημιστή
Την αφθονία του Μάνου Δασκαλάκη! Κορυφαίο!
Η Απόλυτη Επιτυχία Bob Proctor!!
Ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο που διαβάζω αυτή την περίοδο ειναι του Napoleon Hill - Think and grow rich. Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι στα αγγλικά... Τουλάχιστον εγώ στα αγγλικά το έχω βρει. Αν σας ενδιαφέρει μπορώ να σας πω τρόπο να το βρείτε το συγκεκριμένο βιβλίο στα αγγλικά σε ηλεκτρονική μορφή.
Το βιβλίο που αλλάξε την ζώη μου είναι του Jack Canfield Η επιτυχία βήμα βήμα.
Η δύναμη του Τώρα
Οι 7 συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικων ανθρώπων του Stephen Covey.
Το Μικρό Βιβλίο των Χρωμάτων εμένα μαρεσει έχει σχέση με την ψυχολογία χρωμάτων άμα γνωρίζετε κανέναν βιβλίο που να βασίζετε με την ψυχολογία του φρυδιού η χρωμάτων η προσώπου πείτε μου διότι με ενδιαφέρει
Τον Νόμο της Επιτυχίας του Napoleon Hill.
Ενα απο τα βιβλια που με κεντρισε σε θεμα πνευματο-οικονομιας ειναι η Σχολη Των Θεων